Fidesz ez most az orszag es a rezsicsokkentes vedelmenek ideje

Ez most az ország és a rezsicsökkentés védelmének ideje – kommentálta a Fidesz a DK és az MSZP nyilatkozatait. A kormánypárt a közleményében azt írta: a baloldalon tényleg semmi sem változik, a baloldalra eddig sem lehetett számítani a magyar emberek védelmében, és háború idején is csak üres, komolytalan politikai lózungokra képesek.

„Ez most nem az összevissza beszéd ideje, ez most az ország és a rezsicsökkentés védelmének ideje. A magyar lakosságot és a magyar gazdaságot meg kell védeni a háborútól, az áremelkedésektől és a káros brüsszeli szankcióktól” – tették hozzá. Megjegyezték, a baloldal is nyugodtan kiveheti ebből a részét. Járuljanak hozzá a rezsivédelmi alaphoz, ahelyett, hogy a frakciópénzeken trükköznek és milliárdokat nyerészkednek! – javasolta a Fidesz.

A DK hétfői közleményében azt írta, nem kérnek a kormány adóemeléseiből és megszorításaiból, az MSZP pedig azt javasolta, fizessenek különadót a fideszes milliárdosok is.

Forrás: MTI

Előző cikkVárhatóan kevesebb dinnye terem idén, de a belföldi fogyasztást ki tudják elégíteni a termelők – közölte a Magyar Dinnyetermelők Egyesülete.
Következő cikkMagyary Konferencia 2022.06.10.