Onkentes felhivas idosek segitese3

Újra lehetőség nyílik önkéntes munkavégzésre Tatán a Vakok Állami Intézetének Öreg-tó Otthonában a vak és gyengén látó ellátottak segítésére. Várják azon felnőtt önkéntesek jelentkezését, akik szívesen vállalnának ilyen segítő munkát az Intézményben.

Az önkéntes munka nagy segítséget jelent az Intézmény számára, melynek eredményeként több és színesebb szabadidős, közösségi program megszervezésére lesz lehetőségünk. Ezzel is elősegítve, hogy a vak vagy gyengén látó embertársainknak jobban kinyílhasson a világ.

Az Intézményben kis csoportokban és egyénileg is fogadják az önkéntes segítőket, akik elsősorban közösségi – szabadidős programokban tudnak sokrétű segítséget nyújtani. Önkéntes munka a hét minden napján vállalható, rugalmasan választható napszakokban.

Az alábbi tevékenységekben várják a segítőket: egyéni beszélgetés, felolvasás, látássérült kliensek kísérése városi sétákon, kísérés rendezvényeken, koncerteken, színházi előadások során, segítségnyújtás sporttevékenységek végzésében, valamint, közreműködés intézményen belüli szabadidős programokban, pl. sportnap, kézműves foglalkozás, ünnepkörönként – jeles napokhoz kapcsolódó műsorok, dekoráció készítése, parkgondozás, tantárgyi korrepetálás.

Ha elhivatott vagy, szeretsz segíteni, ha szeretsz emberekkel foglalkozni akkor, Téged várnak a csapatba!

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

Kapcsolat: Szilágyi Andrea / Szabadidő-szervező

Vakok Állami Intézete Öreg-tó Otthon Tata

2890 Tata, Deák Ferenc utca 5/B.

Telefon: 06 70 296 3049

E-mail: szilagyi.andrea@vakokintezete.hu

Előző cikkÚJABB BÉREMELÉSEK JÖHETNEK AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN
Következő cikkTIZENEGY KASTÉLYBAN ALAKÍTOTTAK KI ÉLET MENTŐ PONTOT