Dalkor3

Megkeresés nyomán talált rájuk a lehetőség egy kedves önkéntesük felajánlása révén. Ismert, hogy intézményük ellátottjai igen érdeklődőek egyes programok iránt, különösen a verses délutánok és a zenés programok fontosak számukra. Így megvalósították 2023.05.10-én egy közös öröménekléssel a „Dalos délután” elnevezésű programot.

A Dalkör – Baloghné Ronási Rózsa, Putnokiné Sahin Teréz, Kőszeginé Bárányi Judit, Takács Mária, Siposné Decsi Anna Ilona – népdalokat, nótákat, jó muzsikát képviselő, valamint jó humort kedvelő hölgyek társasága. Kiemelten fontos számunkra a hagyományőrzés. Műsoraikon nóták, népdalok, versek, hazafias énekek, általában hangszeres kísérettel is (szintetizátor) felcsendülnek.

Ezen alkalommal egy Anyák napi meglepetéssel készültek a lakók számára, akik versek és dalok egyvelegét hallgathatták, dúdolhatták és énekelhették együtt a meghívott vendégeinkkel.

A program zárásaként egy lakó is bemutatkozott a saját énekével, melyet a meghívott vendégek elérzékenyülten hallgathattak végig.

Forrás: Szilágyi Andrea

Előző cikkVakok és gyengénlátók a Gerecse Teljesítménytúrán
Következő cikkParty Bike túra az Öreg-tó partján